Ifall n hittar riktigt glos darfor att beskriva ditt intresse, kommer att din standpunkt samt rorelser

Ifall n hittar riktigt glos darfor att beskriva ditt intresse, kommer att din standpunkt samt rorelser

avsanda subtila meddelanden. Postumt instruera ifall dragnin kroppssprak age n lattare att jamfor andra manniskors intressen. Ni kan ocks instruera dig att ordna din kroppens egna subtila meddelanden mot renovera din ogonkast formagor.

Positionen pro fotter

Positionen stav fotterna avslojar riktningen it engagemang. Exempelvis, ifall nagon hane befinner si hugad it nagon kvinna, fortfarande stav stirrig fore henne, hans fotter kan aven fortsattningsvis peka ino hennes riktning. Detsamm innefatta stav kvinnor. fasten vissa kvinn star pigeon-toed–bada fotterna for inat – att formoda en mer tillganglig kroppshallning.

Handflatorna glad

Nar nago person gester tillsamman hennes handflatorna glad, ar detta ett spar villig mottaglighet. Exponera handlederna avslojar en vilja att vara utsatta, under tiden nedat vanda handerna avslojar nagon nagot mer defensiv attityd.

Ogonkontakt

Nago fotografi blick, varar inom ganska fem sekunder, befinner si oftast e omen villig tilldragning, i synnerhet forsavit det forekommer atskilliga ganger. Det kan existera nagon invitera att nalka sam overvar konversationen. En tillvaxt ogonkast fran en bugade pannan befinner sig kopiost koket handling. En segsliten blanga eller fallande ogonkast kan racka ett hotfullt meddelande.

Naturliga leende

En naturligt smi, sasom skapar rynkor omkring ogonen, kan befinna e indikator villi oforfalskad intresse. Nar nagon individ ler absolut lat att vara beleva, kommer leendet enkom knata muskler krin lapparna.

Casual beroring

Blond och foto beroring kan finnas en spar kungen tilldragning. Till exempel, forsavit nagon herre borstar til nagon kvinnas fatti alternativt skanke henne en snabb klapp villig axeln alternativt nav mirake snack, kan han signalerar hag. Hon kan avlasa overdriven vaggutta saso e hotfull tecken.

Sluttande

Nar ni sitter, ar sluttande findasianbeauty dejting mot nago person e omen kungen tilldragning. Det formedlar ett meddeland forsavit fascination. Lutande bort signaler ointresse eller forargelse; rorelsen uppge, “mi skulle hellre finnas e annanstans.”

Reflekterin

Duplicera saken dar gester alternativt hallning av ett annan manniska visar hag. Reflektion innebar icke plagier all exakta rorelser. Till exempel om ett brud lutar forwar och leenden, nago lockade man kan slutta sig inom nagot.

Manniskor kommunicerar igenom numme men det finns uppemot ett miljon icke-verbala signaler och signalerar att vi anvander, markli en aning omedvetet sam avsiktlig. I enlighet med Albert Mehrabian, kroppssprak vetenskapsman av 1950-talet, tillat nago manniska 7 procent it nagons budskap igenom hans glosa, 38 procent igeno tonen sam bojningsformer och 55 ande igenom icke-verbala metoder so ansiktsuttryck (betrakta referenser 1). Det befinner si likval latt att missuppfatt kroppssprak. Till exempel en kunde besta att avstyra ogonkontakt ehuru han doljer nagot eller ar nervos.

Ha I atanke huruvida personen uppratthaller ogonkontakt

alternativ tittar da ideligen mirake ett diskussion. I enlighet me kroppssprak experten, kommer e som ljuger hejda blicken och glana dan fran saken dar manniska sasom han snacka tillsamman. Nagon teori ar att ifall en tittar mot vanster emedan han tillsammans sanningen samt enkom forsoker skriva musi sina tankar och komma tillsammans e besvarande. Men forsavit han titta mo sin ratt kan det existera en marke att han ljuger. (flyga referenser 2)

Iaktt baksida av underben personen astadkomme med hennes armar sam ben. Kroppssprak experter tenderar att halla att paver blandnin befinner sig en indikation kungen defensiveness. Det fungerar sasom ett skyddande grans samt anger att personen kan befinna obekvama med samtalet. Andra negativa displayer itu kroppssprak innefattar extremitet genomgang och anordna nago overdriven distan nar samtalande. (kolla referenser 3)

Ta hansyn forsavit personen reflekterin din stallningar samt gester. Exempelvis, forsavitt ni lutar dig forwar han slutt sig forwar pro? -Spegling ar ofta en indikation kungen att e kanner inom samforstand tillsamman de. Alltemellanat befinner sig det avsiktliga. Intervjuaren kan anvanda teknik darfor att testa satta nago intervjuade mot mods. (kika referenser 3).


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *